UA Рус

5 ефективних способів захопити дитину математикою

21 січня 2022 1815 Друк
5 ефективних способів захопити дитину математикою

Математична компетентність є однією з найважливіших навичок, адже вона передбачає розвиток аналітичного, логічного та просторового мислення, що є запорукою успіху в будь-якій діяльності. Однак не всі діти розуміють важливість математики, вважаючи її складною, незрозумілою та непотрібною. В той самий час знання математики є необхідними для більшості сучасних професій. Як захопити дитину математикою розповідають на порталі «Buki».

Вивчення математики не обмежується монотонним розв’язанням задач та прикладів. Поринути у цікавий світ цифр можна декількома способами:

  1. Настільні ігри допоможуть освоїти прості навички рахувати, складати, віднімати. Вони розвивають логіку, увагу, стратегічне мислення. Найбільш популярними є «Числобіг» (6+), «Геометрика» (7+), «Корова 006» (8+), «Квітаріум» (9+), «Деліссімо» (10+).
  2. Конструювання з паперу сприяє розвитку просторового мислення, вдосконалює вміння вимірювати довжину, рахувати та покращувати математичні здібності.
    Підпишіться на email розсилку!
  3. Програмування та робототехніка сприяють розвитку алгоритмічного мислення. Дитина вчиться знаходити та виправляти помилки, тим самим самостійно розвиваючи математичні навички.
  4. Математичні фокуси знайомлять дитину з «іншою» математикою, що дозволяє освоювати їй складні теми, застосовуючи базові математичні навички.
  5. Цікаві освітні відео дозволять перетворити нудну математику в захопливу пригоду в країну цифр та формул. Одним із найпопулярніших освітніх каналів є «Математика та фокуси», на яку в цікавій форму пояснюються різні математичні задачі.
Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
Теги:
НУШ Школа
Місце в рейтингу новин: 799 місце
Рейтинг: 0 из 5 на основе 0 оцінок
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача