UA Рус

НМТ-2023: 3 травня завершується реєстрація для участі в тестуванні

28 квітня 2023 590 Друк
НМТ-2023: 3 травня завершується реєстрація для участі в тестуванні

З травня 2023 року завершується реєстрація для участі в національному мультипредметному тесті. 

На сьогодні, 28 квітня 2023 року, створено понад 255 тис. персональних кабінетів, понад 243 тис. осіб отримали повідомлення про успішну реєстрацію і можуть сформувати сертифікат НМТ 2023 року. 

Бажання складати тестування у тимчасових екзаменаційних центрах, які будуть створені в Україні, виявили 231 067 осіб, а за кордоном ー 24 403. Вибираючи предмет додаткового блоку, вступники віддають перевагу історії України (133 738 осіб) й іноземним мовам (79 963 особи). 33 665 осіб виявили бажання складати третім предметом біологію, 4 973 особи ー фізику, 3 131 особа ー хімію.

Підпишіться на email розсилку!

Якщо вступник/вступниця не натисне на кнопку «Надіслати на обробку», регіональний центр не зможе опрацювати інформацію, тож його/її не буде зареєстровано для участі в НМТ.

У разі ненадання копій документів або надання копій, що не відповідають вимогам, йому/їй буде повідомлено про потребу виправити недоліки. Усунути помилки і повторно надіслати копії документів на перевірку до регіонального центру потрібно буде якнайшвидше, не пізніше 7 травня.

Тож після надсилання документів рекомендуємо заглядати до персонального кабінету, щоб не пропустити важливого повідомлення.

Так само до 7 травня в персональному кабінеті вступник/вступниця матиме змогу змінити навчальний предмет додаткового блоку, з якого він/вона бажає скласти тестування, чи населений пункт в Україні або за кордоном, де перебуватиме у дні проведення НМТ, чи вказати на потребу у проходженні НМТ під час додаткової сесії.

Докладна інформація про процедуру реєстрації – на сайті УЦОЯО

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
Теги:
УЦОЯО
Місце в рейтингу новин: 4093 місце
Рейтинг: 0 из 5 на основе 0 оцінок
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача