UA Рус

НМТ-2023: розміщено запрошення

26 травня 2023 903 Друк
НМТ-2023: розміщено запрошення

Сьогодні у зареєстрованих учасників основних сесій з’явилася можливість завантажити зі своїх персональних сторінок запрошення, у яких зазначено дату, час (за Києвом)  і місце проведення НМТ. Основна сесія НМТ буде проводитися у дві зміни: перша – о 10:00, друга – о 15:00.

Про це повідомляє УЦОЯО.

Зверніть увагу, що в усіх містах США та Канади НМТ розпочинатиметься о 18.00 за Києвом, тобто о 8.00 – у Сакраменто, о 9.00 – в Едмонтоні, о 10.00 – у Х’юстоні, об 11.00 – у Детройті, Нью-Йорку та Торонто, а також о 12.00 – у Монктоні.

Підпишіться на email розсилку!

З міркувань безпеки ми не публікуємо інформації про те, де на території України відбудуться тестування, ні на сайтах Українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти, ні на наших офіційних сторінках у соцмережах. З цієї ж причини цьогоріч не оприлюднено графіка тестувань.

Допуск до тимчасового екзаменаційного центру розпочнеться за 30 хв і припиниться за 10 хв до початку тестування, тож рекомендуємо заздалегідь прокласти маршрут доїзду. Учасники, які проходитимуть НМТ за кордоном, мають зауважити, що в запрошеннях час зазначено за Києвом.  Для зручності ми склали таблицю з даними щодо різниці в часі.

НМТ за кордоном буде проведено так само, як і в Україні, тобто в спеціально обладнаних комп’ютерних центрах, де з учасниками працюватимуть україномовні педагоги, навчені українськими експертами. А отже, вступні випробування традиційно відбуватимуться на засадах прозорості та справедливості ー незалежно від того, де саме учасники їх проходитимуть.

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача