UA Рус

27 квітня пройде апробаційний ЄДКІ для бакалаврів за спеціальністю Кібербезпека

24 березня 2023 906 Друк
27 квітня пройде апробаційний ЄДКІ для бакалаврів за спеціальністю Кібербезпека

27 квітня 2023 року відбудеться апробаційне проведення єдиного державного кваліфікаційного іспиту (ЄДКІ) за спеціальністю 125 Кібербезпека на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти для здобувачів 2023 року випуску всіх форм здобуття освіти.

ЄДКІ є обов’язковим компонентом атестації бакалаврів за спеціальністю 125 Кібербезпека.

Метою іспиту є вимірювання та оцінювання результатів навчання, досягнутих здобувачем освіти відповідно до вимог стандарту вищої освіти.

ЄДКІ проведуть у формі комп’ютерного іспиту, що відбудеться одночасно у всіх закладах освіти за єдиними правилами та тестовими матеріалами.

Підпишіться на email розсилку!

Іспит проходитиме у закладах вищої освіти за місцем навчання здобувачів у присутності незалежних представників у кожній аудиторії, з дистанційним адмініструванням та відеоспостереженням. За допомогою апробації вивчатиметься стан підготовки здобувачів зі спеціальності та здійснюватиметься підготовка до подальшого запровадження ЄДКІ з кібербезпеки.

Комп’ютерне тестування триватиме 120 хвилин. Впродовж відведеного часу здобувачі мають відповісти на 100 тестових запитань у форматі вибору однієї правильної відповіді із пропонованих чотирьох.

Як повідомляють у МОН, у поточному навчальному році навчання на бакалаврських освітніх програмах за спеціальністю Кібербезпека закінчують майже 2 тис. здобувачів у 46 закладах вищої освіти, які розташовані у 18 містах: Вінниця, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Київ, Кропивницький, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів.

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача