UA Рус

Гайд сучасними професіями від Lenovo та МАН

Гайд сучасними професіями від Lenovo та МАН

Компанія Lenovo та Мала академія наук України створили профорієнтаційний проєкт «Cyber Future: 10 професій майбутнього».

Серія відеоінтерв'ю допоможе тим, хто хоче обрати або змінити ІТ-фах, пише SPEKA

Проєкт Lenovo і МАН, присвячений сучасним професіям, складається з десяти відеороликів, з яких глядачі дізнаються, як побудувати кар'єру в геймінгу, що таке маркетинг WEB 3.0, як стати художником ігрових персонажів, а також чим особливі професії у сфері кіберзахисту та штучного інтелекту. Докладний гайд покликаний допомогти зорієнтуватися у світі технологій та дізнатися, як досягти успіхів у популярній сфері.

Підпишіться на email розсилку!

Героями проєкту стали відомі у професійних колах представники сучасних спеціальностей. Наприклад, геймер Данило Ішутін, переможець турніру The International з Dota-2, засновник кіберспортивного клубу B8 та ексгравець української команди Na'Vi; Дмитро Корнілов, маркетинг-футурист з 13-річним досвідом та CEO метамаркетингової агенції FFFACE.ME; Ліза Хлопкова, UI/UX-дизайнерка, авторка ютюб-каналів і співзасновниця VR-стартапу, та інші.

Всі відео доступні на платформі Малої академії наук України за посиланням.

До 2025 року 85 млн робочих місць можуть втратити актуальність через стрімкий розвиток технологій, натомість на ринку праці з'явиться 97 млн нових ролей — про це йдеться у прогнозі Всесвітнього економічного форуму. Такі тенденції позначаються і на освіті: за даними МОН, у 2022 році у перелік шести найзатребуваніших спеціальностей серед українських вступників увійшли зокрема «Комп'ютерні науки» та «Інженерія програмного забезпечення».

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача