UA Рус

"Ми розглядаємо наш університет як «агент змін»", - керівник Могилянки Сергій Квіт

Ми розглядаємо наш університет як «агент змін», - керівник Могилянки Сергій Квіт
Президент Національного університету «Києво-Могилянська академія» Сергій Квіт відвідав США задля налагодження зв’язків з академічною спільнотою та донесення позиції про необхідність підтримки вищої освіту в Україні.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу в Нью-Йорку.

Підпишіться на email розсилку!

«Ми розглядаємо наш університет як «агент змін» – глобальний проєкт, який українські громади мають сприймати і як свій власний. Тому ми приділяємо комунікаціям таку велику увагу», - сказав Квіт у коментарі агентству під час зустрічі з українською громадою Нью-Йорка.

Він розповів, що мав зустрічі з керівництвом кількох університетів Америки - Джорджтаунського, Північно-Західного, Пристонського, Університету Мічигану. Також зустрічався з представниками Державного департаменту, Світового банку, місцевими громадами.

«Ми розглядали напрямки співпраці – переважно це стосується аналітичних центрів, політичних наук, журналістики, соціології, програм з національної безпеки, ІТ-сфери. Тобто це налагодження зв’язків, фандрейзинг і різні проєкти», – зазначив очільник Могилянки.

В Українському інституті Америки у Нью-Йорку Квіт розповів про новітні проєкти, над якими працює Києво-Могилянська академія, ситуацію в країні, пов’язану з російською агресією, а також про необхідність підтримувати вищу освіту в Україні.

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача