UA Рус

МОН продовжує вступну кампанію до закладів профосвіти

27 серпня 2022 475 Друк
МОН продовжує вступну кампанію до закладів профосвіти

Заклади професійної освіти зможуть зараховувати вступників на вільні місця регіонального та державного замовлення до 1 листопада. Лист щодо продовження вступної кампанії до профтехів був розісланий на місця 24 серпня 2022 року.

Зазвичай Міністерство освіти і науки продовжувало вступну кампанію до профтехів до 1 жовтня. Однак цьогоріч через масштабну збройну агресію росії українські вступники мають багато перешкод для вчасного подання документів на вступ. Зокрема, йдеться про вступників із територій, які розташовані в районі проведення воєнних дій або які перебувають в тимчасовій окупації, оточенні, блокуванні. Для того, щоб вступники мали можливість здобути професійну освіту, донабір на вільні місця триватиме на місяць довше – до листопада.

«Через нестабільну безпекову ситуацію, загрозу ракетно-бомбових ударів та обмежень у використанні енергоресурсів, 2022-2023 навчальний рік матиме іншу структуру. Водночас першокурсники розпочнуть заняття традиційно з 1 вересня. По ходу комплектування нових груп або донабору до вже сформованих, учні розпочинатимуть навчання і здобуватимуть робітничі професії», – зазначив заступник Міністра освіти і науки Олександр Костюченко.

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача