UA Рус

Президент України привітав працівників освіти з професійним святом

02 жовтня 2022 456 Друк
Президент України привітав працівників освіти з професійним святом

«Обравши професію педагога, ви взяли на себе велику відповідальність за наше майбутнє. Освітяни завжди серед тих, хто робить нашу країну сучасною, сильною, розвиненою, а українців - гідними, освіченими, відповідальними громадянами. Ваша праця - це не тільки супроводжувати молодь у пізнанні навколишнього світу, здобутті корисних знань, а більше - допомагати розкривати таланти, формувати моральні орієнтири й духовні цінності, обирати життєвий шлях», - зазначив Зеленський. Вітання глави держави оприлюднено на його сайті.

Підпишіться на email розсилку!

За його словами, високий професіоналізм і невтомний творчий пошук усіх і кожного в освітянській спільноті допомагають виростити непересічні особистості, соціально активних громадян України. Президент переконаний, що своїм прикладом свідомого життя та сумлінної праці освітяни виховали хоробрих, стійких, рішучих, відданих Україні патріотів, які сьогодні відважно захищають свободу держави.

Глава держави подякував педагогам за майстерність у щоденній роботі, самовідданість і незламність у нових воєнних реаліях та побажав міцного здоров'я, натхнення й невичерпної енергії для служіння улюбленій справі та подальших звершень в ім'я України.

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача