UA Рус

Сертифікація педагогічних працівників 2021

Сертифікація педагогічних працівників 2021

27 лютого 2021 року стартує перший етап сертифікації — незалежне тестування фахових знань та умінь педагогів початкової школи, про що стало відомо від Українського центру оцінювання якості освіти.

Незалежне тестування є одним з трьох інструментів сертифікації вчителів початкових класів та проводиться з метою визначення фактичного рівня фахових знань та когнітивних вмінь як складових професійних компетентностей педагога до трудових функцій відповідно до Професійного стандарту, а саме планування та організація навчального процесу, забезпечення та підтримка навчання, розвиток та виховання учнів, створення освітнього середовища.

Зміст тесту визначений за Програмою незалежного тестування, яка спільно зі схемою нарахування балів за виконання тестових завдань затверджені наказами Українського центру оцінювання якості освіти.

Підпишіться на email розсилку!

Тест складається зі 100 завдань з вибором однієї правильної відповіді. На його виконання  відведено 180 хвилин. Результати незалежного тестування визначатимуться на підставі набраної учасником сертифікації кількості балів за виконання тестових завдань.

Оприлюднення результатів тесту має відбутись не пізніше, ніж через 18 календарних днів із дня проведення незалежного іспиту. Взяти участь у наступному етапі сертифікації зможуть учасники, які за підсумками тестування набрати не менше, ніж 60% від максимальної кількості тестових балів. 

Зареєструватись для проходження сертифікації можна з 18 до 31 січня 2021 року.

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача