UA Рус

У Львові отримали відзнаки за свої знання й вміння 27 талановитих дітей

03 грудня 2022 620 Друк
У Львові отримали відзнаки за свої знання й вміння 27 талановитих дітей

У Львові нагородили обдаровану молодь – 27 талановитих дітей отримали відзнаки за свої знання чи вміння.

Про це пише Голос Сокальщини

«Дуже круто вміти заробляти кошти своєю головою, тож якщо ви почали це робити в такому ранньому віці, то у вас буде велике майбутнє. Сподіваємось, що ви будете інвестувати свої знання в місто. Ми разом з вами маємо створювати таку атмосферу, яка дасть можливість вам бути максимально креативними. Хочемо, щоб ви творили, споглядали, захоплювались музикою, мистецтвом, бо це ті інгредієнти, які активують вашу діяльність. Велика подяка вам за те, що своїм інтелектом збагачуєте громаду Львова. Ми від того дуже щасливі», – наголосив Андрій Садовий, мер Львова.

Програма підтримки обдарованої молоді Львівської міської територіальної громади передбачає надання фінансової підтримки талановитим учням, які стали переможцями міських учнівських інтернет-олімпіад, міжнародних, всеукраїнських предметних олімпіад, інтелектуальних конкурсів, турнірів, учасниками науково-пошукових конференцій.

Підпишіться на email розсилку!

«Сьогодні ми маємо велику честь від імені міста нагородити вас за ті досягнення, які ви своїми знаннями здобули протягом останнього року. Ми дуже вами пишаємось. Можливо ви ще цього не розумієте, але ви кожного дня своїми навичками і силами будуєте нашу країну. Віримо, що колись ви всі свої вміння вкладете в розвиток Львова і України, в творіння добра для інших людей. Якщо в майбутньому хтось з вас проведе найскладнішу операцію, зробить наукове відкриття, придумає щось, що зробить всіх нас кращими, це буде великою допомогою для нашого міста. Ваші знання – це наше майбутнє», – сказав Андрій Закалюк, керівник управління освіти Львова.

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача