UA Рус

Учні 8-11 класу можуть безоплатно вивчати  українську мову, літературу та історію України: стартував проєкт «Вчися вухами»

24 березня 2023 1078 Друк
Учні 8-11 класу можуть безоплатно вивчати  українську мову, літературу та історію України: стартував проєкт «Вчися вухами»

ГО «Смарт освіта» за підтримки Educo запустила проєкт “Вчися вухами”, в межах якого учні 8–11 класів можуть безоплатно вивчати українську мову, літературу та історію України. Контент уроків створений командою з учителів-методистів. Свої консультації надала й дитяча та сімейна психологиня Світлана Ройз.

Проєктом заплановано 120 аудіоуроків з української мови, літератури та історії України за програмою другого навчального семестру. Перші 9 із них уже доступні для прослуховування за посиланням.

Тривалість кожного уроку – 20 хвилин.

“Ми задумали цей проєкт під час блекаутів. Розуміли, що в дітей є проблеми зі зв’язком та світлом. Ми хотіли створити уроки, які вони могли б завантажити собі під час годин зі світлом, а потім прослуховувати. На щастя, світло та зв’язок зараз є. Та наші уроки будуть корисні дітям зі слабким зором, аудіалам, а також тим, хто прагне поглибити знання з теми чи повторити те, що могли призабути”, - розповіла очільниця ГО «Смарт освіта» Галина Титиш.

Підпишіться на email розсилку!

Уроки корисні для учнів, які:

  • аудіали та хочуть наздогнати навчальну програму;
  • перебувають за кордоном та прагнуть зберігати зв’язок з українською системою освіти;
  • мають гарно розвинений слух, але погано бачать;
  • хочуть повторити матеріал уроку, який пройшли в школі.

Аудіоуроки вчителів можуть використовувати для домашнього завдання для кращого засвоєння матеріалу.

До уроків учителі готують невеликі завдання: тести, запитання, теми для есе. Учні мають змогу на сторінці з аудіоуроками залишати виконані завдання, вказувати свою електронну пошту та прикріплювати текстовий файл. Після цього досвідчені педагоги у навчанні письма надаватимуть дітям зворотний зв’язок. Ці рекомендації не будуть оціночними – лише спрямованими на покращення володіння письмом у школярів.

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача