UA Рус

Розпочала роботу "Школа Кар’єрного Консультанта"

18 листопада 2021 962 Друк
Розпочала роботу Школа Кар’єрного Консультанта

Міністерство освіти і науки повідомляє, що розпочала роботу програма підвищення кваліфікації “Школа Кар’єрного Консультанта”.

До проекту долучаються вчителі шкіл і профтехів, шкільні психологи.

Навчання у школі безкоштовне.

Для того щоб профорієнтологу, психологу чи вчителю допомогти освоїти принципи профорієнтації та оволодіти навичками проведення психодіагностики учнів була створена Школа Кар’єрного Консультанта за моделлю bended learning (змішане навчання), що складається з 5 мультимедійних уроків у міжнародному форматі SCORM та практичного тренінгу. 

Заступник міністра освіти Ігор Гарбарук сказав: «Професія кар’єрного консультанта (радника) – це нова, але вкрай затребувана спеціальність, яка є професією майбутнього.

В США, Канаді та країнах ЄС кар’єрні радники користуються великим попитом як серед підлітків, так і серед дорослих людей, адже у сучасному світі людина у середньому змінює свою професію декілька разів за життя».

А директор Інституту модернізації змісту освіти Євген Баженков зазначив: «Випускники даної програми отримають 1 кредит (ЄКТ), а головне – практичні знання та навички проведення консультацій щодо вибору підлітками найкращої професії, підготовки до співбесіди в компанії своєї мрії тощо.

Підпишіться на email розсилку!

На базі Школи Кар’єрного Консультанта ми створюємо професійну мережу для подальшої комунікації між фахівцями та залучення все більшої кількості вчителів та психологів до профорієнтаційної роботи як в закладах освіти, так і за їх межами».

Як розпочати навчання у Школі?

Для цього потрібно заповнити анкету.

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача