Укр Рус

Українські учні за кордоном активно опановують навички для успішного життя

Українські учні за кордоном активно опановують навички для успішного життя

Нині у 14 країнах світу понад 2 тис. учнів 6-11 класів завершили навчання фінансової та комп’ютерної грамотності, емоційного інтелекту, ефективної комунікації, креативного мислення, лідерства, стресостійкості, гнучкості у прийнятті рішень, а також набули вмінь свідомо визначити професію мрії та будувати власну траєкторію подальшого навчання та кар’єри.

Про це повідомив Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет.

«240 освітян, які тимчасово проживають у Польщі, в межах цього проєкту вже пройшли курси підвищення кваліфікації з гнучких навичок (soft skills)», – зазначив Сергій Шкарлет.

За словами Міністра, проєкт триватиме до липня 2023 року, у ньому візьмуть участь понад 10 тис. дітей та 2,5 тис. освітян. 

Координація навчання здійснюється через мережу українських освітніх хабів.

Подпишитесь на email рассылку!

«Ініціатива МОН, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» і Асоціації інноваційної та цифрової освіти, яка реалізується спільно з Дитячим фондом ООН ЮНІСЕФ та провідними українськими дистанційними школами «Атмосферна» та «Оптіма» дає позитивні результати», – наголосив Сергій Шкарлет.

Виконавча директорка Асоціації інноваційної та цифрової освіти, координаторка мережі українських освітніх хабів Марія Богуслав зазначає, що всі уроки в межах цього проєкту мають гриф «Схвалено для використання в освітньому процесі» Міністерства освіти і науки України, а курси підвищення кваліфікації для освітян отримали схвалення Вченої ради Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

Записатись на уроки «Навички для успішного життя» можна тут.

Опубліковано:
Освітній портал op.ua
Автором статьи не является редакция сайта, поэтому все его источники относятся к автору самой статьи
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Інші новини

Показать больше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показать больше

Подпишитесь на email рассылку!

Получайте актуальную информацию об образовании в Украине и за рубежом

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача