Укр Рус

Харківські діти продовжують вчитися у метрополітені

Харківські діти продовжують вчитися у метрополітені

На трьох станціях Харківського метрополітену «Студентська», «Академіка Павлова» та «Захисників України» щодня проводять навчальні заняття. Маленькі харків’яни можуть отримати знання щонайменше з десяти предметів.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Уроки проводить небайдужі педагоги шкіл № 19, 98 та 143. Вчителі попередньо з’ясували навчальні потреби школярів, поспілкувавшись із ними та їхніми батьками.

Учнів об’єднали у три вікові групи та склали розклад занять, згідно з яким із кожною групою щодня по буднях проводиться по два уроки. Серед запланованих занять – українська мова, історія, математика, природознавство, англійська мова, літературне читання, «Я досліджую світ», біологія, дизайн та технології, фізична культура та підготовчі заняття для дошкільнят.

 

 

Як повідломляв Харків Times, всі випускники харківських шкіл цього року отримають атестати та пройдуть єдиний мультипредметний тест, що замінює ЗНО.

Навчальний рік у школах Харківської області завершиться 10 червня. Для випускників, які через бойові дії не зможуть отримати атестат, передбачено спеціальну процедуру.

Фото: city.kharkov.ua

Опубліковано:
Освітній портал op.ua
Автором статьи не является редакция сайта, поэтому все его источники относятся к автору самой статьи
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Інші новини

Показать больше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показать больше

Подпишитесь на email рассылку!

Получайте актуальную информацию об образовании в Украине и за рубежом

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача