Укр Рус

Сергій Шкарлет привітав студентську збірну України з успішним виступом на Всесвітній зимовій універсіаді

Сергій Шкарлет привітав студентську збірну України з успішним виступом на Всесвітній зимовій універсіаді

Щиро вітаю студентську збірну України з успішним виступом на Всесвітній зимовій універсіаді, що тривала з 11 до 22 січня в Лейк-Плесіді (США)!

Завдяки вам у часи випробувань, які випали на долю нашої держави, синьо-жовтий прапор знову замайорів на весь світ. Ви довели, що попри всі труднощі Україна залишається провідною країною у світовому студентському спорті.

Подпишитесь на email рассылку!

Шість медалей, з яких 1 золота, 1 срібна і 4 бронзові, маємо також четверті, пʼяті та шості місця – це чудовий результат! Його досягнуто спільними зусиллями спортсменів, тренерів, медиків, спортивних федерацій, ректорів закладів вищої освіти, команди Спортивної студентської спілки України та Комітету з фізичного виховання і спорту МОН України.

Українські спортсмени змагалися у 8 видах спорту з 12. Це біатлон, гірськолижний спорт, лижне двоборство, лижні гонки, сноубординг, фігурне катання, хокей із шайбою і шорт-трек. У складі команди – 60 спортсменів і 29 тренерів. Загалом у головних зимових студентських змаганнях виступили півтори тисячі учасників із 540 університетів і 43 країн.

На цій зимовій Універсіаді у складі української команди були представники з 22 університетів. Мені приємно відзначити, що кількість закладів вищої освіти, які беруть участь у міжнародних змаганнях, щороку зростає. Це означає, що український студентський спорт розвивається та має перспективне майбутнє.

Опубліковано:
Освітній портал op.ua
Автором статьи не является редакция сайта, поэтому все его источники относятся к автору самой статьи
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Інші новини

Показать больше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показать больше

Подпишитесь на email рассылку!

Получайте актуальную информацию об образовании в Украине и за рубежом

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача