Укр Рус

Info Science Bot інформує про актуальні можливості для науковців та інноваторів

19 січня 2023 352 Печать
Info Science Bot інформує про актуальні можливості для науковців та інноваторів

З 19 березня 2022 року функціонує телеграм-бот Info Science Bot для оперативного інформування науковців, інноваторів та стартапів про новини та можливості.

Понад 5 тис. зареєстрованих користувачів одержують інформацію про актуальні професійні можливості в Україні та за її межами.

Подпишитесь на email рассылку!

«Наука є рушійною силою у вирішенні глобальних та технологічних викликів людства. Завдяки науці з’являються інновації, що впливають на суспільно-економічний розвиток як нашої країни, так і всього демократичного світу. Зараз важливо інформаційно підтримувати кожного вченого та дослідника. Ця підтримка дає можливість популяризувати актуальні ідеї та дослідження, знаходити партнерів, залучати фінансування для реалізації наукових та інноваційних проєктів», – зазначив Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет.

Info Science Bot – сучасний майданчик для обміну інформацією щодо грантової підтримки, мобільності, тимчасового працевлаштування, участі у наукових заходах та конференціях.

Понад 150 публікацій подано користувачами Info Science Bot за допомогою клавіші «Повідомити про новину або можливість».

«Дякуємо користувачам за те, що протягом десяти місяців ви продовжуєте провадити наукову, науково-технічну та інноваційну діяльність задля розвитку нашої країни – упевнено та з вірою прямуєте до нашої перемоги», – команда Info Science Bot.

Опубліковано:
Освітній портал op.ua
Автором статьи не является редакция сайта, поэтому все его источники относятся к автору самой статьи
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:

Вiдгуки

Василий Жовновский Василий Жовновский
25.05.2023
Ефір – це володар потенціалів потужності, хронологічно-інформаційної, енергетично-матеріальної субстанції Колективного Розуму Всесвіту (Бога), носій законів утворення, розвитку, існування, та збереження Всесвіту. Лише наука про космічне середовище ефір Всесвіту може спасти людство від самознищення. Це вільна безмежна енергія Всесвіту
Відповісти


Інші новини

Показать больше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показать больше

Подпишитесь на email рассылку!

Получайте актуальную информацию об образовании в Украине и за рубежом

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача