UA Рус

За кошти програми ЄС «Еразмус+» будуть надруковані підручники з української мови

03 грудня 2022 631 Друк
За кошти програми ЄС «Еразмус+» будуть надруковані підручники з української мови

Під час п’ятого Європейського освітнього саміту було оголошено, що за кошти програми Європейського Союзу "Еразмус+" будуть надруковані підручники з української мови для 5-го класу.

Про це повідомила пресслужба Міністерства освіти і науки України.

Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет звернувся до учасників 5-го Європейського освітнього саміту, де зокрема подякував за потужну підтримку сфери освіти і науки України.

“Ми щиро вдячні усім країнам Європейського Союзу за непохитну підтримку суверенітету та територіальної цілісності України, а також за всі заходи, здійснені урядами ваших країн для допомоги українським тимчасово переміщеним дітям, студентам, працівникам освіти і науки та усім громадянам України, які були вимушені втікати за кордон через жорстоке вторгнення РФ на територію України”, – звернувся до учасників міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет.

Підпишіться на email розсилку!

В цьому році окрема частина форуму була присвячена питанням українських школярів та студентів, їхній інтеграції в освітні системи країн-членів ЄС, а також відновленню України. Тематична панель пройшла за участі Марії Габріель, Єврокомісара з питань інновацій, досліджень, культури, освіти та молоді, міністрів освіти Польщі, Литви та Естонії, а також представників Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та громадянського суспільства.

Під час форуму було публічно представлено підтримку Європейської комісії українській системі шкільної освіти. Відтак, за кошти програми ЄС “Еразмус+” будуть надруковані підручники з української мови для 5-го класу.

 

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача