UA Рус

Запрошуємо до участі у ІІ Всеукраїнському конкурсі дитячо-юнацької творчості "Листи майбутній Україні"

Запрошуємо до участі у ІІ Всеукраїнському конкурсі дитячо-юнацької творчості Листи майбутній Україні

Освітній портал Алаба, за організаційної підтримки ТОВ «Освітній портал»ТМ https://op.ua, запрошує до участі у ІІ Всеукраїнському конкурсі дитячо-юнацької творчості "Листи майбутній Україні". 

Майбутнє — це невідомий світ, у якому кожен з нас хоче знайти своє місце та свій власний сенс. Це невичерпне поле можливостей, де кожен крок може стати визначальним. І хоча майбутнє завжди залишається таємницею, ми всі плекаємо надію, що воно обіцяє багато цікавого та захоплюючого. І зараз, коли ми всі перебуваємо в очікуванні перемоги, ми можемо змінювати світ, спрямовуючи свою енергію на позитивні та корисні справи.

Ми хочемо запросити юних українців взяти участь у великому та важливому завданні: написати листи в майбутнє нашої України після великої перемоги, у яких поділитися своїми гарними ідеями, мріями та надіями. Ми віримо, що ваші слова можуть мати величезний вплив на той світ, який ви будете спостерігати в майбутньому.

Минулого року наша команда організувала Всеукраїнський конкурс дитячо-юнацької творчості "Листи майбутній Україні". Тоді ми отримали понад триста неймовірних робіт з усіх куточків України. Роботи, які були надіслані минулого року, можна подивитись у Галереї робіт Всеукраїнського конкурсу дитячо-юнацької творчості "Листи майбутній Україні".

Основна ціль конкурсу - сприяння творчого розвитку дітей навіть у такі буремні часи, а також заохочення юних митців поділитись зі світом своїм баченням майбутнього.

Частина отриманих організаційних (благодійних) внесків буде направлена на потреби ЗСУ 

Тема конкурсу. До участі у конкурсі приймаються роботи, які відображають та/або стосуються тематики конкурса.

Роботи оцінюються за номінаціями: Художній твір; Листівка; Читання вірша/тексту

  • Художній твір (вірш, есе, твір, оповідання, розповідь тощо):
    роботи у віковій категорії 1-4 клас приймаються виключно у формі рукописного тексту, завантажені у форматі файлів PG(JPEG)/PNG/ PDF;  у вікових категоріях 5-8 клас, 9-11 клас, студенти ПТО/ВНЗ приймаються роботи у формі надрукованого тексту, завантажені у форматі файлів WORD/PDF. Загальна кількістю слів має бути від 50 до 1000 слів.
  • Листівка:
    приймаються роботи, завантажені у форматі файлів JPG(JPEG)/PNG/ PDF/WORD/ZIP, що містять короткий текст (до 50 слів) та супроводжуються зображенням або малюнком.
  • Читання вірша/тексту:
    приймаються роботи у відеоформаті, що виконані у формі зачитування напам'ять віршів/тексту (вірш/текст може бути власного авторства). Тривалість відео: від 40 сек. до 5 хв.
    В заявці вставити посилання на відео. Посилання може бути сформоване з платформ Youtube, Facebook, Google диск тощо.

Приєднуйтесь до нас у Facebook, там ми публікуємо результати наших конкурсів - https://www.facebook.com/alaba.op.ua 

Підпишіться на email розсилку!

Учасники: дошкільнята (від 4 років); учні 1-4 класів; учні 5-8 класів; учні 9-11 класів; студенти ПТО/ВНЗ.

Умови та вимоги:

  • Від одного учасника приймається одна робота. 
  • Допускається колективна робота . В такому разі у заявці необхідно вказати всіх авторів роботи.
  • Творча робота має бути виконана самостійно.
  • Роботи у формі колажів до участі не приймаються.
  • Роботи у номінації  "Художній твір"  у віковій категорії 1-4 клас необхідно подавати у формі рукописного тексту загальною кількістю слів від 50 до 1000 слів та прикріпляти у форматі JPG(JPEG)/PNG/ PDF.
  • Роботи у номінації  "Художній твір"  у вікових категоріях 5-8 клас, 9-11 клас, студенти ПТО/ВНЗ необхідно подавати у формі надрукованого тексту та прикріпляти у форматі файлів WORD або PDF, загальною кількістю слів від 50 до 1000 слів.
  • У номінації "Листівка" приймаються роботи, що містять короткий текст (до 50 слів) та супроводжується зображенням або малюнком. Роботу необхідно прикріпляти у форматі  JPG(JPEG)/PNG/ PDF.
  • Розмір файлу не повинен перевищувати 15 Мб.
  • У номінації "Читання вірша/тексту" необхідно у заявці вставити посилання на відео. Посилання може бути сформоване з платформ Youtube, Facebook, Google диск тощо. Тривалість відео: від 40 сек. до 5 хв.
  • У номінації "Читання вірша/тексту" приймаються роботи у відеоформаті, що виконані у формі зачитування на пам'ять віршів/тексту, присвячених тематиці конкурсу (вірш/текст може бути власного авторства).

Розклад:

  • Прийом заявок і робіт: 05.01.2024 - 22.02.2024
  • Визначення переможців: 23.01.2024 - 28.02.2024
  • Публікація результатів:  29.02.2024

Нагороди:

Журі визначає переможців конкурсу (ГРАН-ПРІ, І, ІІ та ІІІ місце) в кожній з вікових категорій. Оцінкою робіт та підрахуванням балів займається виключно журі. Електронні/друковані дипломи учасників/переможців/кураторів + медалі учасників будуть надіслані протягом 2-3 тижнів після оприлюднення результатів.

Довідкова інформація з питань конкурсу на сторінці конкурсу.

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача