UA Рус

Для освітян проведуть онлайн-заходи, присвячені питанням впровадження системи НАССР

25 березня 2023 851 Друк
Для освітян проведуть онлайн-заходи, присвячені питанням впровадження системи НАССР

Упровадження системи управління безпекою продуктів харчування НАССР покликане сприяти тому, щоб процес харчування у школах та дитсадках був налагодженим – обладнання працювало правильно, а приміщення було придатним для приготування їжі.

У межах реформи шкільного харчування, ініційованої першою леді України Оленою Зеленською, Мінагрополітики спільно з EU4SaferFood продовжує роботу над впровадженням найкращих стандартів у закладах освіти.

4 квітня 2023 року з 11:00 до 14:00  керівників та засновників закладів освіти запрошують на вебінар «Організація харчування у їдальнях шкіл та дитячих садків. Виконання вимог харчового законодавства. Розроблення та впровадження процедур, заснованих на принципах НАССР».

Під час онлайн-заходу будуть розглянуті наступні питання:

  • які вимоги харчового законодавства до організації харчування у закладах освіти;
  • з якими нормативними актами потрібно ознайомитися;
  • як раціонально розподілити обов’язки між усіма зацікавленими організаціями;
  • як уникнути непотрібних витрат коштів та часу;
  • гігієнічні вимоги та відповідальність за їхнє дотримання;
  • особливості застосування принципів НАССР у закладах громадського харчування;
  • збалансована документація – доказ діяльності та уникнення бюрократичних підходів;
  • чи потрібна сертифікація НАССР.

Підпишіться на email розсилку!

Зареєструватися для участі у вебінарі можна за посиланням 29 березня 2023 року.

5 квітня 2023 року з 11:00 до 14:00  працівників закладів харчування, розташованих у школах та дитячих садках запрошують на вебінар «Впровадження НАССР у закладах освіти. Практичні аспекти».

Під час онлайн-заходу будуть розглянуті наступні питання:

  • особливості впровадження гігієнічних вимог та НАССР у закладах громадського харчування;
  • як користуватися методичними настановами, розробленими за участі експертів проєкту; 
  • як організувати роботу правильно, уникаючи помилок через відсутність знань;
  • гігієнічні вимоги – основа НАССР, практичні поради з впровадження;
  • особливості застосування принципів НАССР у закладах громадського харчування – як виконати вимоги та мінімізувати паперову роботу.

Зареєструватися для участі у вебінарі можна за посиланням до 29 березня 2023 року.

 

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача