UA Рус

Підготовка до ЗНО 2023: корисні поради та ресурси

09 вересня 2022 3116 Друк
Підготовка до ЗНО 2023: корисні поради та ресурси

Не зважаючи на те, що новий навчальний рік лише розпочався, майбутнім випускникам вже слід подумати про своє майбутнє, і розпочати можна з підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання. Такий підхід дозволить не лише отримати якісні знання, а й покращити власну успішність в школі, що обов’язково відобразиться в атестаті.

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України ЗНО 2023 розпочнеться з 22 травня та триватиме до 14 липня.

Перш ніж розпочати підготовку, слід визначити власний рівень знань. Для цього можна пройти тести минулих літ, що дозволить не лише перевірити себе, а й виявити прогалини в знаннях, які необхідно надолужити.

Підпишіться на email розсилку!

При проходженні тестування слід намагатися пройти якнайбільше завдань за відведений час, що дозволить зорієнтуватися, наскільки складно проходити випробування та поступово вчитися правильно розподіляти час.

Під час проходження іспиту слід обов’язково помічати питання, на які важко або не можливо відповісти. Надалі необхідно приділити окрему увагу розділам, питання з яких викликають нерозуміння.

Складними для майбутніх випускників є питання з української мови та літератури, особливо у для тих, хто не любить читати. Якщо немає можливості чи бажання прочитати всі твори, що входять до програми, варто ознайомитися зі скороченим описом задля розуміння змісту твору.

Запорукою якісної підготовки є її систематичність. Слід виділяти не менше, ніж по одній годині щодня на навчання. Починати підготовку варто з найскладнішої теми, яку слід досконало вивчити.

В який спосіб готуватися до ЗНО кожен обирає самостійно. Для більш мотивованих та зібраних учнів достатньо самостійного вивчення програми. Дехто вважає кращим варіантом проходження онлайн-курсів. Однак переважна більшість майбутніх випускників відає перевагу заняттям з викладачем. Це може бути групове або індивідуальне навчання. Під час навчання в групах створюється свого роду конкуренція, що може позитивно впливати на рівень та швидкість освоєння матеріалу з метою досягти кращого результату. Індивідуальні заняття більш оптимальні для тих учнів, кому необхідний окремий підхід або складно займатися в компанії.

Для якісної підготовки до ЗНО існує багато онлайн-ресурсів з тестами, відео уроками та вебінарами.

На гейміфікованій платформі iLearn розміщені онлайн-курси та вебінари з навчальних дисциплін, що дозволять покращити знання та отримати найвищі результати.

На платформі EdEra запропоновані курси з основних шкільних дисциплін, які допоможуть систематизувати та повторити вивчений матеріал і тим самим підготуватись до ЗНО.   

Якісно підготуватись до ЗНО з різних дисциплін можна за допомогою відеоуроків на платформі Be Smart.

Запорукою досягнення кращих результатів є розмірена та регулярна праця. Розумний підхід до навчання та прагнення досягти мети обов’язково увінчаються успіхом у майбутньому.

 

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:

Вiдгуки

Александр Диденко Александр Диденко
09.12.2022
https://youtube.com/playlist?list=PL_lG9GVefVQQgytykp2oKbhrx0Q_3fMn4 - тут можете переглянути відео уроки підготовка до ЗНО з математики, в кожному відео розглядається тема в розрізі шкільного курсу з математики, алгебри та геометрії. Список відео наповнюється
Відповісти


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача